Termeni si conditii

1. TERMENI SI CONDITII
Vizitarea, utilizarea si cumpararea produselor de pe site-ul conico.com.ro, proprietate a societatii Constructii Conico, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

  • Societatea  Constructii Conico isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului conico.com.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
  • Societatea Constructii Conico nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.
  • Constructii Conico  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul conico.com.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

2. COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului conico.com.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Constructii Conico SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte  primirea notificarilor de la conico.com.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice  sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

3. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului conico.com.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  Constructii Conico SRL  si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii  Constructii Conico si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a  Constructii Conico SRL a oricaror elemente  enumerate mai sus se pedepseste  conform legilor in vigoare.

4. ACCESUL LA SITE
Constructii Conico SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Constructii Conico SRL fara acordul scris al acestuia.

5. PROTECTIA DATELOR
Pe site-ul conico.com.ro, utilizatorul este  responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului si a cosului de cumparari. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Utilizatorul este  responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului. 

6. RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
Constructii Conico SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. In unele cazuri, pretul si descrierea produselor poate fi eronata.

7. LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Societatea  Constructii Conico SRL.

In cazul unor eventuale conflicte intre  Constructii Conico SRL  si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta judecatoreasca din Sfantu Gheorghe, in conformitate cu legile romane in vigoare.

8. DECLINAREA RESPONSABILITATII
Societatea  Constructii Conico  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culooarea s.a. fara notificare prealabila de catre producatori.

Constructii Conico SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de Constructii Conico SRL, dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii Constructii Conico SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea Constructii Conico SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

9. PRETURILE PRODUSELOR
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.

Societatea  Constructii Conico SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre  Constructii Conico SRL

10. FRAUDA
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI conico.com.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL conico.com.ro,  VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI  conico.com.ro,  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Ultima revizuire: 11.04.2017

Vă construim planurile

Contactați-ne
Termeni si conditii | Politica de utilizare cookie-uri | Protecție Date | Panou de control GDPR
realizat de laca.ro